Llucià Ferrer diu a l'Estripada que Jordi Pujol hauria de viure a Sant Cugat


  • Comparteix:

El periodista Llucià Ferrer ha aprofitat l'Estripada per ironitzar sobre totes les activitats de la Festa Major i carregar contra polítics, castellers, diables i periodistes. Ni els criticats controls policials de Barraques ni el Paga-li Joan no s'han salvat de les urpes del locutor de Catalunya Ràdio.

Una Plaça de l'Om plena ha assistit a l'intent del locutor de Catalunya Ràdio d'aigualir la festa amb les seves paraules carregades de sarcasme. En un ambient distès, Ferrer s'ha queixat entre d'altres coses de la pobra ornamentació dels carrers per la Festa Major, dels mals resultats dels Castellers de Sant Cugat, i del surrealisme que implica organitzar partits de volei platja en una ciutat que està a quilòmetres del mar.

Ferrer fins i tot ha trobat lloc al seu discurs per a l'expresident Jordi Pujol.

Llucià Ferrer

Sant Cugat està governat per CiU per majoria absoluta.Com és que el Jordi pujol no ve a viure a Sant Cugat?


Ràdio Sant Cugat també ha estat víctima del sarcasme de Llucià Ferrer, que ha 'agraït' a l'emissora que el despertés a primera hora del matí per fer-li una entrevista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.