Després del pregó, la festa es desplaça del nou a l'antic ajuntament amb l'Estripada


  • Comparteix:

El Belda i els Badabadoc en concert

El Belda i els Badabadoc en concert

Després de donar el tret de sortida a la nova plaça de la Vila, la Festa Major es desplaçarà a la plaça de l'antic ajuntament per fer la tradicional Estripada que enguany anirà a càrrec de la companyia Brou d'Arts. No hi faltaran ni la coca de recapte ni el porró de vi, però sobretot no hi faltarà la música, primer amb les comparses i l'Always Drinking Marching Band i quan es faci fosc amb el conjunt del Belda i els Badabadoc.

Seguint el ritme de l'Always Drinking Marching Band, tothom que ho vulgui podrà seguir una cercavila que anirà des de la nova plaça de la Vila fins a la plaça de Barcelona, és a dir, del nou a l'antic Ajuntament.

Serà precisament des del balcó de l'antic ajuntament que el col·lectiu d’arts escèniques Brou d’Arts 'estriparà' la Festa Major amb un discurs ple de crítiques i autocrítiques. Així ho ha avançat a Cugat.cat el membre de Brou d'Arts, Miguel González.

Miguel González

Estem encantats perquè a més celebrem el 5è aniversari. És una oportunitat de fer una crítica lúdica i simpàtica.


Cap a tres quarts de deu, el grup del Belda i els Badabadoc inauguraran el primer d'un seguit de balls, entre els que no faltarà el tradicional ball del fanalet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.