La Botiga al Carrer, protagonista del segon dia de Festa Major


  • Comparteix:

La Botiga al Carrer centrarà el segon dia de Festa Major. Des de les deu matí i fins a les nou del vespre els comerços de la ciutat sortiran a peu de carrer per oferir els seus productes. La festa grossa de Sant Cugat es presenta amb moltes més activitats i durant tot el dia d'avui la música, la gastronomia i l'esport ompliran la ciutat de disbauxa.

Els comerços de la ciutat sortiran dels seus establiments aquest dissabte per la 16a edició de la Botiga al Carrer durant el segon dia de Festa Major. Activitats i animacions diverses amenitzaran la jornada comercial. La iniciativa arribarà per primera vegada al barri de Coll Favà ampliant d'aquesta manera l'oferta a d'altres zones fora del centre de la ciutat.

El president de la Federació d'Associacions de Comerciants, Josep Lluís Galvany, s'ha mostrat confiat que la festa del comerç serà un èxit, tot i la crisi econòmica.

Josep Lluís Galvany

Calculo que aquest any serà un any més valent a causa de la crisi. Crec que sortiran més comerços.


El segon dia de Festa Major ve farcit, però, de moltes altres activitats. Al matí, a partir de les dotze, es jugarà el tradicional partit de futbol 7 entre periodistes i polítics al camp de futbol de Can Magí i, a la mateixa hora, hi haurà inflables a la plaça d'en Coll per als més menuts.

A la tarda, a partir de les quatre, comença la festa de l'esport al carrer, al Parc de Can Vernet. Una hora més tard, a la plaça de Pep Ventura, es donaran cita els assistents a la ja tradicional Fumada Lenta de Pipa, que enguany arriba a la seva 21a edició.

A dos quarts de sis de la tarda arriba la 23a edició de la Trobada Gegantera a la plaça de la Vila i hi haurà més tradició per Festa Major amb la ballada de sardanes a dos quarts de vuit del vespre amb la cobla Genisenca, a la plaça de Lluís Millet.
,
Al vespre, Sant Cugat s'omple de música. Primer, a les vuit, amb la 10a edició del Tast de Vins amb el ritme dels Twenty Flight Rock. I més tard, a dos quarts de deu, amb jazz amb Dàcil a la plaça de Can Quitèria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.