El Tast de Vins arriba a la desena edició amb un ple absolut


  • Comparteix:

Ple absolut aquest dissabte a la desena edició del Tast de vins amb ritme. La iniciativa, promoguda per Vins NOE, ha omplert el Claustre del Monestir amb totes les entrades venudes i 450 assistents. El tast de vins l'han ofert nou cellers i el ritme l'ha aportat el grup musical Twenty Flight Rock.

El Claustre del Monestir s'ha convertit per un vespre en el marc per degustar vins desconeguts i conversar amb els amics. Segons l'organització, aquest entorn és la clau de l'èxit. El gerent de vins NOE, Oleguer Martí, parla de ple absolut.

Oleguer Martí

El marc incomparable del Claustre, conjuntament amb la música i el tast de vins, són les raons de l'èxit. Hem aconsegui el ple absolut.


A l'acte hi han assistit 450 pesones, el nombre màxim d'assistents que permet l'organització. L'alcalde Recorder, present a l'acte, ha ressaltat que el tast de vins va ser una aposta arriscada, però que s'ha consolidat com un acte multitudinari de Festa Major.

Lluís Recoder

En aquell moment va haver-hi alguna crítica, en contrast dels que vam defensar la cultura del vi. I ara sempre cal posar el cartell d'entrades acabades perquè es venen en un moment.


Un total de nou cellers han presentat en aquesta edició les seves propostes als santcugatencs. Entre el públic, molts dels assistents que asseguren repeteixen any rere any.

Assistents

El Claustre ho val tot i t'animes amb la beguda. / Passeges i parles amb els amics. / És un dels actes que més et permeten gaudir d'aquest espai tan acollidor.





El grup Twenty Flight Rock ha repassat grans èxits musicals durant la vetllada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.