Rècord de participació en la 29a edició del concurs d'arròs amb més de 1.500 participants


  • Comparteix:

29a edició del concurs d'arros a la plaça Barcelona

29a edició del concurs d'arros a la plaça Barcelona

El 29è concurs d'arrossos bat el record de participació amb 83 paelles i 1.500 assistents. La colla del Club Muntanyenc (CMSC) ha recollit, entre xiulets dels altres participants, el premi al millor arròs. El certamen ha aplegat paelles i arrossos de tots els estils, alguns fins i tot amb ingredients secrets. L'orquestra Casino ha tornat a posar el toc musical a l'arrossada popular, que ha finalitzat amb una massiva guerra d'aigua. Mira aquest vídeo a Cugat tv

Bolets, anxoves i llamàntols són els ingredients més estrambòtics que s'han emprat per elaborar les 83 creacions culinàries. Tot i això, no hi ha faltat l'arròs, les gambes, la sípia i el pebrot, entre altres components tradicionals de les paelles.

Alguns dels participants han revelat els ingredients estrella de les seves paelles.

Cuiners

Hem fet una paella autèntica perquè tothom posa marisc i nosaltres crancs, bolets i verduretes. / Hem posat un llamàntol. / Hem posat un llamàntol, bon fumet i molta ceba.


L'organització es mostra satisfeta amb les xifres de participació que han estat les més altes de la història amb 1.500 persones i 83 paelles. El coordinador dels Amics i Veterans de la Regalèssia, Josep Garrell, reconeix que l'èxit de la 29a edició del concurs els ha desbordat les previsions de material.

Josep Garrell

Hem fet rècord amb 83 paelles i 1.418 participants. Tot i fent previsió ens han faltat taules, cadires, sorra, tres peus... Ens hem sorprès però tot ha anat bé i tothom ha pogut fer la seva paella.




El jurat ha hagut de puntuar la qualitat dels arrossos durant més de tres hores. Tot i que l'aigua i el repòs entre tasts els ha ajudat a viure l'experiència, els membres del jurat han coincidit a destacar la dificultat de l'elecció.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Potser quan anem a Caldetes li hem de demanar a la Begoña que faci ella la paella...¿?

PAteta. Enviat el 30/jun/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.