Albert Pla i Deudeveu, caps de cartell de la Festa Major 2014


Temes relacionats

La Fura dels Baus i el Grup Catalònia inauguraran la Festa Major d'enguany (19/mai/14)

Oques Grasses actuaran a la Festa Major 2014 (13/mai/14)


  • Comparteix:

Diego Cortés i Albert Pla / Foto: Kursaal

Diego Cortés i Albert Pla / Foto: Kursaal

El cantautor Albert Pla i Diego Cortés i la coral Deudeveu completen el cartell de la Festa Major 2014, juntament amb La Fura dels Baus i Oques Grasses tal com ha avançat Cugat.cat. Els pregoners de la festa seran la Penya Regalèssia amb motiu del seu 75è aniversari. La festa grossa d'enguany destaca per incorporar una app disponible per Apple i Android on es podrà consultar la programació, igual que a Facebook, Instagram i Twitter que tindrà activada l'etiqueta #FMSantCugat.

Juntament amb l'espectacle 'Dreams' de La Fura dels Baus i Oques Grasses, que ha avançat Cugat.cat, el cartell musical de la Festa Major es completa amb Albert Pla i el guitarrista flamenc Diego Cortés que presenten 'Tenemos un problema'. El 27 de juny serà l'actuació del cantautor català que farà un recorregut bilingüe per les seves cançons.

Un dia abans, els guanyadors del programa 'Oh Happy Day', Deudeveu, visitaran el municipi amb l'espectacle 'Junts'. Oques Grasses, premi Enderrock al grup revelació, actuaran divendres per presentar el seu últim disc, 'Digue-n'hi com vulguis'. Tot plegat, amb el tret de sortida de La Fura dels Baus que protagonitza l'espectacle inaugural amb el xou 'Dreams', amb la col·laboració del Grup Catalònia.

La Festa Major 2014 serà la festa més tecnològica en què, per primera vegada, la festa comptarà amb un app específica disponible, de franc, per Apple Store i Google Play per a dispositius Android, iPhone, iPads i tauletes. L'aplicació també estarà connectada a les xarxes socials: a Twitter (@FMSantCugat i #FMSantCugat), Instagram (@FMSantCugat) i Facebook.

La web municipal, Santcugat.cat, també oferirà informació de la festa gran. En definitiva, una aposta comunicativa digital, que suposarà una reducció de l'edició dels tradicionals programes de paper. Aquests continuaran trobant-se als equipaments municipals i l'oficina de la Festa Major, a la plaça d'Octavià.

D'altra banda, la festa santcugatenca per excel·lència ha organitzat un concurs per escollir fotògraf per captar els moments més emblemàtics. De moment, s'han presentat 19 candidatures per ser el fotògraf oficial de la festa.

El 10 de juny es donarà a conèixer el programa complert i la imatge oficial de la Festa Major de Sant Cugat 2014.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.