Cugat.cat, el mitjà oficial de la Festa Major


Temes relacionats

Teràpia de Shock, La Casa Azul i Txarango, reclams musicals de la Festa Major (29/mai/12)

Els Geganters, pregoners de la Festa Major d'enguany (25/mai/12)


  • Comparteix:

La informació més actualitzada de la festa es podrà consultar a través dels telèfons mòbils i les tauletes tàctils

La informació més actualitzada de la festa es podrà consultar a través dels telèfons mòbils i les tauletes tàctils

El mitjà oficial de la Festa Major, Cugat.cat, posarà a l'abast dels santcugatencs la informació més actualitzada de la Festa Major a través dels telèfons mòbils i les tauletes tàctils. En tot moment i des de qualsevol punt del municipi, la ciutadania podrà conèixer el focus de totes les activitats i consultar com es van desenvolupant cadascuna de les propostes de la festa grossa. A més, el grup de comunicació multimèdia oferirà les millors imatges de la festa grossa i les xarxes socials estaran actualitzades permanentment amb les últimes novetats de la festivitat.

Durant els quatre dies de festa, Cugat.cat es bolcarà en la celebració per oferir una completa cobertura a través dels seus canals i aprofitant l'última tecnologia. El grup de comunicació multimèdia oferirà una informació actualitzada que permetrà els santcugatencs conèixer a través del mòbil i les tauletes tàctils el minut a minut de la festa. A través del portal Cugat.cat, els ciutadans podran identificar de forma ràpida on es concentren les activitats en cada moment i podran conèixer les possibles novetats i modificacions d'última hora.

El director de Cugat.cat, Miquel Herrada, ha explicat que, enguany, el grup multimèdia ofereix una informació permanentment actualitzada de la festa.

Miquel Herrada

A Cugat.cat la Festa Major es viurà de forma 2.0. Des de qualsevol punt i entrant a Cugat.cat podràs consultar l'última hora de la festa grossa i veure on s'estan desenvolupant les activitats.



Cugat tv, la televisió on line de la ciutat, tindrà un canal de la festa grossa amb les millors imatges i els reportatges de les activitats més destacades. I la ràdio de Sant Cugat (91.5 FM) explicarà com s'està vivint la festa a la ciutat. A més, el primer dia de Festa Major, l'emissora oferirà la retransmissió en directe del pregó.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.