Cugat.cat celebra 30 anys de complicitat amb els santcugatencs


Temes relacionats

Cugat.cat celebra el 30è aniversari amb una gimcana (30/jun/12)


  • Comparteix:

Moment del recorregut, al Mercat de Torreblanca

Moment del recorregut, al Mercat de Torreblanca

La gimcana popular organitzada per Cugat.cat ha posat a prova aquest dissabte la coordinació, el treball en equip i els coneixements locals dels santcugatencs. Una cinquantena de participants repartits en 11 grups han recorregut els diversos punts de control que el grup de comunicació local ha instal·lat per tota la ciutat amb motiu del seu 30è aniversari. En total, 10 proves han mesurat, entre altres aspectes, el nivell dels santcugatencs en matèria local, la coordinació entre els membres dels equips i els coneixements sobre aspectes de Cugat.cat.



Després d'assolir la celebració dels 30 anys comptant amb la complicitat dels santcugatencs, ara ha correspost a Cugat.cat la tasca de platejar reptes a la ciutadania. En total, 10 proves, una per cada punt de control, que han posat de relleu el domini dels santcugatencs sobre l'equip de govern, història universal i, fins i tot, sobre Cugat.cat.

Des de les deu del matí, els equips s'han equipat al Parc Central amb gorres i samarretes especials per a la ocasió. Segons els participants, la prova més difícil ha estat aguantar les altes temperatures en un recorregut que els ha portat, entre altres indrets, per la plaça de la Vila, la plaça d'Octavià i el mercat de Sant Pere per tornar de nou al Parc Central. Tot i els esforços, els participants han coincidit a destacar la oportunitat de treballar conjuntament per superar les proves.

Participants

Ens ha ensenyat a compartir amb la família i amics l'activitat. / Ha trencat amb el que es fa normalment . / Hem trobat un bon equip amb dues famílies molt divertides. / Ens hem hagut de refrescar de tant en tant.


I per reposar forces, un refrigeri amb sucre ha esperat als participants al Parc Central, on també ha tingut lloc el lliurament de premis. La coordinadora de la iniciativa, Carme Reverte, ha volgut posar de relleu la gran acollida que ha obtingut la gimcana.

Carme Reverte

Hem tingut una bona participació a última hora. Fins i tot ens han demanat si ho tornaríem a fer l'any que ve.


L'equip guanyador s'ha endut un val de compra de 100 euros per gastar al Mercat de Torreblanca, dos sopars al restaurant Dehesa de Santa Maria, un tall de cabell al centre Carolina i Patricia, i un massatge de peus amb peixos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.