Mira-sol tanca amb èxit una festa grossa sorgida des del barri


Temes relacionats

La Festa Major de Mira-sol baixa la persiana amb castells i havaneres ( 8/jul/12)

Josep Maria Calafell guanya les 2 Milles de Mira-sol ( 7/jul/12)

Les activitats esportives, protagonistes a la Festa Major de Mira-sol ( 7/jul/12)

La Galleguiña recorda en el seu pregó les virtuts de viure a Mira-sol ( 6/jul/12)


  • Comparteix:

L'organització ha apostat per potenciar les activitats tradicionals de la festa

L'organització ha apostat per potenciar les activitats tradicionals de la festa

Des del barri i per al barri. Una premissa que ha acompanyat els tres dies de Festa Major de Mira-sol que han acabat aquest diumenge amb la tradicional cantada d'havaneres. Més de 2.000 persones, segons dades de l'organització, han participat en les activitats d'enguany, des de propostes per a infants fins al tradicional ball del Casal d'avis passant per una actuació castellera. Una agenda que ha volgut respectar les cites més destacades de la festa grossa mirasolenca i ha buscat en tot moment una participació activa en la seva construcció, enguany protagonitzada per les entitats i associacions de veïns del districte.



Mira-sol s'ha mostrat per festa major en tota la seva esplendor, en part gràcies a l'aportació dels veïns en la construcció de la festivitat. Per alguns, es tracta del moment idoni de sortir de casa i connectar amb el barri. Un fet que ha constatat el president de l'Associació de Veïns de Mas Gener, Josep Lluís Lolo, afirmant la bona participació dels mirasolencs a les activitats tradicionals de la festa.

Josep Lluís Lolo

Crec que la gent ha acabat molt contenta. La veritat és que la participació ha estat molt alta, en ocasions més del que ens esperàvem.


La cantada d'havaneres ha posat el punt final a tres dies plens d'activitats d'aquesta Festa Major de Mira-sol, que per primera vegada ha estat organitzada per les associacions de veïns que han agafat el relleu al consistori. La festa ha començat divendres amb l'humor de la Galleguiña, una pregonera molt especial que ha recordat als veïns tot allò que ofereix el districte. Els Diables i els seus tabalers, el cinema a la fresca, les sevillanes i una discomòbil han completat el programa del primer dia.

L'esport ha estat el protagonista de la segona jornada de festa amb 12 hores de competicions de futbol 7, una cursa popular i tornejos de futbolí, petanca i tennis taula. La jornada ha comptat també amb espectacles infantils, una gimcana familiar i una fira d'intercanvi. El dissabte ha acabat amb la nit jove, amenitzada per les formacions Desparasitados i la Banda del Drac.

Els nens, de la seva banda, han comptat amb una jornada intensa diumenge, on l'animació ha omplert d'activitat el districte. Ja a la tarda, el ball del Casal d'avis de Mira-sol i una concorreguda actuació castellera han animat l'espai fins a l'arribada de les tradicionals havaneres, que han tancat un any més els dies festius per excel·lència del districte.

El president del consell de barri de Mira-sol, Francesc Carol, ha destacat l'autosuficiència mostrada pels mirasolencs en la constitució d'una oferta molt completa durant aquestes jornades festives.

Francesc Carol

Els veïns de Mira-sol han demostrat ser perfectament capaços de fer una agenda de Festa Major molt completa.


L'organització de la Festa Major de Mira-sol d'enguany ha anat a càrrec de l'associació de veïns de Mas Gener, que des de fa un any s'encarrega de la gestió de les festivitats més importants del districte, com la cavalcada de Reis. L'entitat aposta per la major participació possible del teixit social i cultural mirasolenc en la construcció de les celebracions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.