El segon dia de Festa Major de les Planes arriba amb el pregó, gegants, sopar i ball


  • Comparteix:

Cartell de les festes d'enguany

Cartell de les festes d'enguany

La tradicional trobada de puntaires obre la segona jornada de Festa Major a les Planes que també oferirà el pregó. A més, també sortiran al carrer els gegants del barri i s'inaugurarà una exposició al Casal. La festa s'allargarà fins a la nit amb un sopar popular i ball.

La trobada de puntaires se celebra a la plaça de la Creu d'en Blau a les deu del matí i és l'acte que donarà la sortida al gruix de propostes de dissabte. La següent cita serà al punt del migdia a la mateixa plaça i serà el moment de la Banda i els Gegants de les Planes. Un dels actes centrals de la festa, el pregó, tindrà lloc a dos quarts d'una també a la plaça de la Creu d'en Blau.

A les nou de la nit es reprenen les activitats amb una botifarrada popular que per un euro es podrà degustar a les pistes esportives del barri. Els tiquets del sopar es podran adquirir una hora abans, a les vuit del vespre, també a les pistes. La música de l'orquestra cubana Arturo i La Máquina del Sabor posaran la cloenda a la jornada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.