L'Oficina 21 es converteix en l'Oficina Sant Cugat Sostenible


  • Comparteix:

L'Oficina 21 passa a dir-se l'Oficina Sant Cugat Sostenible. Aquest organisme continuarà executant del Pla d'Acció de l'Agenda 21 Local amb la comissió de seguiment formada per agents socials com entitats, empreses i escoles.

L'Oficina Sant Cugat Sostenible informarà sobre medi ambient, farà campanyes de sensibilització i es coordinarà amb celebracions com el Dia Mundial del Medi Ambient i la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.

A més, l'Oficina Sant Cugat Sostenible també es coordinarà amb tècnics municipals per tirar endavant el programa 'Ho fem pel medi ambient'. Aquesta iniciativa pretén adequar les dependències de l'edifici central a criteris mediambientalment sostenibles.

L'horari d'atenció al públic és de dimarts a dijous de deu al matí a dues del migida i, a més, dimecres de cinc de la tarda a vuit del vespre. L'Oficina Sant Cugat Sostenible està a la taula 25 de la planta baixa de l'Ajuntament. El seu correu electrònic és oficinasostenible@santcugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.