Cinc espectacles de carrer conscienciaran els menuts sobre el Nadal sostenible


  • Comparteix:

L'Ajuntament vol conscienciar els més petits i també els adults per aconseguir un Nadal més sostenible. Cinc espectacles de carrer d'animació infantil i un llibret amb 36 consells són les eines que utilitzarà l'àrea de Medi Ambient per traslladar aquest missatge a la ciutadania.

Diferents actuacions teatrals al carrer dirigides als nens i nenes de la ciutat buscaran que els més petits de la ciutat prenguin consciència sobre com aconseguir un Nadal més sostenible. Els espectacles tindran lloc a les cinc de la tarda a l'eix comercial dels carrers Santa Maria i Santiago Rusiñol els dies 23 i 29 de desembre i el 2 i 5 de gener.

'La manifestació dels containers', 'Quin Cacao!', 'El senyor Embalum', i 'El Consumtori' són els títols dels espectacles, que tractaran temes com la recollida de residus de la ciutat, el comerç just o l'excés de consum per les èpoques nadalenques. A més, el dia de la Cavalcada de Reis, 4 animadors sensibilitzaran els ciutadans sobre la recollida de residus.

El tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, ha destacat la importància de conscienciar els més petits.

Eduard Pomar

Es faran 4 espectacles que van adreçats als nenes i nenes, és molt important que ja des d'aquesta edat siguin sensibles amb els temes mediambientals.


L'Ajuntament també ha editat 2.000 exemplars d'una guia que, sota el títol 'Un Nadal + sostenible', reuneix 36 consells per destijar un bon Nadal al medi ambient. La guia es podrà aconseguir al punt d'informació de l'Envelat que s'inaugurarà el proper dissabte. Al mateix envelat també es podrà consultar el decàleg que ha editat l'Ajuntament i que inclou 10 consells mediambientals de cara a les festes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.