L'Ajuntament treballa per evitar que una plaga de fongs malmeti els xiprers de la ciutat


  • Comparteix:

Els xiprers de la ciutat estan afectats per una plaga de fongs a causa de les pluges d'aquesta primavera i les altes temperatures. El Servei de Paisatge i Verd Urbà de l'Ajuntament ja fa mesos que va començar a aplicar tractaments insecticides i fungicides als prop de 500 xipres que hi ha a la ciutat, i assegura que la plaga està controlada. A la tardor continuaran els treballs de prevenció.

Un hivern suau, la manca de pluja primer i les importants precipitacions de la primavera després, combinades amb altes temperatures, han provocat que una plaga de fongs hagi afectat gran part dels xiprers de Catalunya. A Sant Cugat, des del consistori ja s'han pres les mesures oportunes.

Així ho ha explicat el cap del Servei de Paisatge i Verd Urbà, Jordi Torrijos.

Jordi Torrijos

Hem fet seguiment des del principi i ja estem aplicant un pla de tractament.


Tota la zona mediterrània es veu afectada per aquests problemes, però les condicions metereològiques han provocat que a Catalunya la plaga hagi incidit amb més força.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.