Sant Cugat descarta els crèdits de la UE per promoure les energies renovables


Temes relacionats

Sant Cugat estudiarà entrar als ajuts de la UE per a energies renovables (14/mai/09)


  • Comparteix:

Les plaques solars promouen les energies renovables

Les plaques solars promouen les energies renovables

L'equip de govern descarta acollir-se a una part del crèdit de 500 milions d'euros per promoure les energies renovables que la Diputació de Barcelona negocia amb la Unió Europea (UE). El govern local rebutja aquesta possibilitat perquè es tracta d'un crèdit i no pas d'un ajut directe. Tot i aquesta negativa, es compromet a continuar promovent les energies renovables.

La tinenta d'alcalde de Medi Ambient, Marta Subirà, ha explicat que la ciutat treballarà la promoció de les energies renovables a través de recursos propis. En declaracions a Cugat.cat, Subirà ha remarcat per què Sant Cugat no s'acollirà a aquest ajut de la UE.

Marta Subirà

És una línia de crèdit que la usaríem si convingués. Ara, amb els recursos propis podem dur a terme les accions que ens vam marcar.









Sant Cugat es pot acollir a aquests ajuts perquè va signar el pacte per la promoció de les energies sostenibles, una iniciativa de la Comissió Europea. L'acord, formalitzat a la seu del Parlament europeu de Brussel·les, compromet els signants a reduir un 20% les emissions de CO2 abans del 2020.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.