Una conferència a càrrec de l'alcalde, Lluís Recoder, explica als alumnes de l'IES Arnau Cadell com combatre el canvi climàtic


  • Comparteix:

Un moment de la xerrada a l'IES Arnau Cadell

Un moment de la xerrada a l'IES Arnau Cadell

Una conferència a càrrec de l'alcalde, Lluís Recoder, ha explicat als alumnes de l'IES Arnau Cadell la importància del canvi climàtic. La xerrada, que ha tingut lloc aquest dimarts, s'ha dut a terme amb l'objectiu de sensibilitzar els alumnes i donar a conèixer els comportaments que poden reduir els efectes del canvi climàtic. Durant la conferència, Recoder ha subratllat que la humanitat té eines per resoldre els efectes de l'escalfament de la terra i ha fet referència a l'ús dels cotxes híbrids, entre altres.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha exposat les possibles conseqüències del canvi climàtic a escala mediambiental, econòmica i social. Recoder ha fet referència a l'increment de les emissions de CO2 i a l'efecte hivernacle, i ha subratllat les conseqüències perjudicials d'aquests fenòmens com el desgel als pols i els canvis en els corrents marítims dels oceans.

Tot i la situació actual, Recoder ha insistit que l'actuació humana pot evitar els efectes del canvi climàtic. L'alcalde ha dit que l'ús de cotxes híbrids i dels aparells elèctrics amb categoria 'A' són alguns dels comportaments per resoldre aquesta problemàtica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.