Recoder: 'Vull agrair la responsabilitat que sempre ha exercit aquest consistori'


Temes relacionats

Aprovació inicial per declarar Torre Negra sòl no urbanitzable ( 3/nov/10)


  • Comparteix:

L'alcalde, Lluís Recoder

L'alcalde, Lluís Recoder

L'alcalde, Lluís Recoder, ha atribuït al consistori els mèrits de la protecció de Torre Negra. Recoder ha agraït a ERC i al PSC que 'hagin deixat de banda càlculs partidistes i electorals' en la seva votació a favor de l'aprovació inicial de la modificació del Pla General Metropolità (PGM), que declararà el sector sòl no urbanitzable. L'alcalde ha destacat la unió de la major part de partits per un 'interès general de la ciutat'.

Aquestes són les paraules amb què l'alcalde, Lluís Recoder, ha reconegut al consistori els seus esforços per 'blindar' el sector de la Torre Negra.

Lluís Recoder

Us vull agraïr la responsabilitat que sempre ha exercit aquest consistori donant els passos que políticament creia que havia de donar.




Recoder també ha destacat la llarga negociació que han tingut amb els propietaris per donar titularitat pública als terrenys amb ofertes 'generoses'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.