Ràdio Sant Cugat seguirà aquest diumenge la jornada electoral minut a minut


  • Comparteix:

Ràdio Sant Cugat oferirà aquest diumenge una programació especial dedicada a les eleccions municipals. A partir de les vuit del vespre, l'emissora viurà en directe la nit electoral amb els resultats al moment, connexions amb les seus dels partits i l'anàlisi de comentaristes. Dilluns, la ràdio analitzarà els resultats amb un programa especial, de 8 a 12 del matí, que inclourà entrevistes i debats.

Al llarg de tota la jornada de diumenge, l'emissora farà un seguiment exhaustiu de les votacions dels candidats i dels resultats parcials de participació.

A partir de les 8 del vespre, un programa conduït pel cap d'informatius, Miquel Herrada, analitzarà els resultats de l'escrutini, amb connexions a les seus dels partits polítics i comentaris dels analistes.

El director de Ràdio Sant Cugat, Xavier Fornells, explica la programació de la nit electoral.

Xavier Fornells

Com és tradicional farem un programa especial per conèixer tots els resultats al moment.


L'endemà, dilluns, en el marc del magazín 'Sant Cugat a Fons', l'emissora municipal oferirà una anàlisi especial amb representants de totes les formacions que hagin obtingut representació, entrevistes i debats.

Escoltem Fornells.

Xavier Fornells

El magazín de dilluns estarà dedicat a analitzar els resultats electorals amb els líders dels partits amb representació a l'Ajuntament.


Totes les dades es podran conèixer al moment a través del 91.5 de la FM i també de la web www.radiosantcugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.