El PSC acusa Recoder de demagog per l'augment de preus del transport


Temes relacionats

La T-10 s'apuja un 12% i valdrà 18,40 euros (20/des/11)


  • Comparteix:

El PSC acusa Recoder de demagog i poc coherent. /Font: Acn

El PSC acusa Recoder de demagog i poc coherent. /Font: Acn

L'agrupació local del PSC titlla el conseller de Territori i Sostenibilitat i exalcalde, Lluís Recoder, de demagog i poc coherent per augmentar la T-10 un 12% i mantenir Sant Cugat a la zona 2 de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC). El PSC ha carregat contra CiU ja que, en el passat, la federació nacionalista havia criticat augments inferiors de tarifes i ara multiplica els preus del transport públic per quatre vegades el valor de l'IPC. Els socialistes també han acusat l'alcaldessa, Mercè Conesa, de primar els interessos de partit abans que els de ciutat.

La T-10 de dues zones, la que utilitzen els santcugatencs per desplaçar-se a Barcelona, s'encarirà dos euros, dels 16'40 actuals fins els 18'40, a partir de l'any vinent. Un augment que els socialistes santcugatencs consideren 'gairebé un insult' cap als ciutadans,ja que no garanteix una mobilitat sostenible a l'àrea metropolitana.

Per aquest motiu, els socialistes han carregat contra el conseller de Territori i Sostenibilitat i exalcalde, Lluís Recoder, per practicar la demagogia. Els socialistes recorden que CiU recollia en el passat signatures per incoporar Sant Cugat a la zona 1 i ara que està al govern manté el municipi en la zona 2. Així ho explica el primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, en declaracions a Cugat.cat.

Ferran Villaseñor

Demanem al Senyor Recoder que tingui memòria i que mediti molt les seves paraules i accions.


La formació socialista també critica que CiU, en època del govern tripartit, reprovés augments de preus del 7% de l'IPC, quan el 2012 el transport tindrà un increment del 12%. Tot plegat, segons Villaseñor, mostra una actitud poc coherent del partit que governa a la Generalitat i a l'Ajuntament, i ha llençat aquest missatge a l'alcaldessa, Mercè Conesa.

Ferran Villaseñor

Demanem a Conesa que primi els interessos de Sant Cugat als interessos de partit.




El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, ha justificat l'encariment en la reducció significativa de l'aportació de l'Estat. En aquest sentit, Recoder ha remarcat que hi haurà 'uns increments de preu en favor dels abonaments'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.