Arran vol que l'escola Santa Isabel desobeeixi el mandat judicial


  • Comparteix:

Arran creu que el mandat judicial cautelar del TSJC limita l'ús del català a les aules

Arran creu que el mandat judicial cautelar del TSJC limita l'ús del català a les aules

Arran Sant Cugat fa una crida a l'escola Santa Isabel perquè desobeeixi el mandat judicial cautelar del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que obliga el centre a impartir en castellà el 25% de les classes de P4 i 3r de primària. L'organització juvenil de l'esquerra independentista defensa el model d'immersió lingüística i denuncia un atac a l'ús del català per part del govern espanyol.

Arran considera inacceptable que, per la denúncia d'una família, el TSJC obligui el centre a impartir un 25% de les classes en castellà. L'organització defensa el model d'immersió lingüística i reivindica la llengua catalana 'com a element de cohesió i no pas com a instrument de confrontació'. A la vegada, fa una crida a desobeir el mandat cautelar del TSJC i es nega a acatar cap tipus d'imposició provinent d'un estat 'dirigit per un govern feixista i declaradament espanyolitzador'.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.