Josep Maria Balcells dóna suport a la llista Catalunya, sí que es pot


  • Comparteix:

Josep Maria Balcells a l'estudi Ramon Barnils de Cugat.cat

Josep Maria Balcells a l'estudi Ramon Barnils de Cugat.cat

El periodista i exdiputat Josep Maria Balcells dóna suport la candidatura Catalunya, sí que es pot, que aglutina ICV, EUiA i Podem i que vol ser l'alternativa a la llista unitària encapçalada per Raül Romeva. Balcells ha explicat a Cugat.cat que descarta formar part de la llista.

Balcells formava part de Moviment d'Esquerres (MES), però va abandonar el partit després que aquest establís coalició amb ERC a les municipals. Finalment va tancar la llista d'ICV-EUiA per a les eleccions municipals i va abandonar el partit que encapçala Ernest Maragall. Anteriorment, havia format part de Ciutadans pel Canvi (CpC) i va ser diputat al Parlament compartint grup amb el PSC.

Una alternativa a la llista unitària
Catalunya, sí que es pot es va presenta diumenge a Barcelona en un acte que va tenir les intervencions de la coordinadora d'ICV, Dolors Camats, i la secretària general de Podem a Catalunya, Gemma Ubasart. Els impulsors de la llista confien a poder incorporar Procés Constituent a la proposta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.