El PSC vol que la xarxa de desfibril·ladors es completi 'el més aviat possible'


  • Comparteix:

Pere Soler en un ple de l'Ajuntament

Pere Soler en un ple de l'Ajuntament

El PSC demana que la xarxa de desfibril·ladors que s'ha començat a instal·lar a la ciutat es completi ràpidament per donar un pas endavant en la prevenció i la qualitat de vida. El portaveu del partit, Pere Soler, s'ha felicitat per l'arrencada de la iniciativa, tot i que lamenta que s'hagi trigat més d'un any i mig a tirar-la endavant.

La xarxa de cardioprotecció va ser aprovada de forma institucional a instàncies d'una proposta del PSC. En aquest sentit, Pere Soler destaca la importància d'arribar a acords a l'hora de fer aportacions que siguin una millora per a la ciutat.

El socialista demana que es faci una campanya informativa i divulgativa a tota la població per donar a conèixer la iniciativa. Per Soler 'no deixa de ser un fet de conscienciació general per a la ciutadania i estaria bé que tots els alumnes de l'ESO poguessin tenir coneixement de com fer-lo servir'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.