Xavier Cortés, únic candidat a liderar UDC a Sant Cugat


  • Comparteix:

Xavi Cortés, a la dreta, acompanyat del secretari general del partit, Ramon Espadaler.

Xavi Cortés, a la dreta, acompanyat del secretari general del partit, Ramon Espadaler.

L'exregidor d'Esports per CiU, Xavier Cortés, és l'únic candidat que es presenta a liderar UDC a Sant Cugat. Els militants elegiran el nou president de la formació en una assemblea aquest dimarts, d'on també sorgirà l'equip executiu local format per nou persones. El partit, que es va quedar sense representació al ple, vol tornar a irrompre a les institucions municipals al 2019.

Xavier Cortés va ser el membre de la llista de CiU a Sant Cugat que es va quedar a les portes del ple municipal a les eleccions del 24 de maig. De fet, si algun representant de Convergència renunciés a l'acta de regidor, ell assumiria el càrrec.

De moment, però, la formació democristiana ha d'elegir els nous dirigents locals i la de Cortés és l'única candidatura que es presenta. Cortés ha explicat que la decisió es deu a una reflexió personal.

Xavier Cortés

Una reflexió personal m'ha portat a estar al capdavant de la presidència local.


Una vegada formalitzada la direcció local, UDC, que ha viscut la marxa de tots els regidors de l'Ajuntament i vocals de l'EMD per incorporar-se a les files de CDC i de Demòcrates de Catalunya, afronta els propers quatre anys amb l'objectiu de revertir la tendència electoral del partit. Cortés assegura que es plantegen abandonar la seu d'UDC a la plaça de Quatre Cantons, i es compromet a 'trepitjar molt de carrer' per acostar-se als santcugatencs.

UDC té un centenar de militants a Sant Cugat, segons Cortés, que actualment és el president en funcions de la secció local i presideix la gestora comarcal. L'òrgan comarcal també està pendent de renovació. El 16 d'abril UDC celebra un congrés per renovar tota l'estructura territorial i l'estratègia política.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.