Sant Cugat agafa el relleu de Sant Fruitós com a Ciutat del Bàsquet Català


  • Comparteix:

Sant Cugat ja és oficialment la Ciutat del Bàsquet Català 2017, després d'agafar el relleu de Sant Fruitós de Bages, que ha ostentat aquesta condició el 2016. El pavelló municipal de Sant Fruitós ha acollit aquest dissabte la festa de cloenda de les activitats organitzades per la localitat bagenca i s'ha fet el traspàs simbòlic a Sant Cugat com a nova Ciutat del Bàsquet Català.

Sant Fruitós de Bages s'ha acomiadat de la condició de Ciutat del Bàsquet Català amb una jornada plena d'activitats esportives i populars i un acte oficial en què s'ha fet un reconeixement exhaustiu de tots els col·laboradors i voluntaris. També s'ha mostrat un vídeo resum de les més de 40 iniciatives que s'han fet a Sant Fruitós amb uns 8.000 visitants que han passat per la ciutat al 2016.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, el regidor d'esports, Eloi Rovira, i diversos membres de la comissió encarregada de definir el programa d'actes han assistit a l'acte. Conesa ha rebut amb il·lusió el repte i ha demanat la complicitat de tota la ciutat davant 'un projecte molt important' per a Sant Cugat.

Mercè Conesa

Tenim el llistó molt alt i estem atents a tots els consells que ens doni la ciutat de Sant Fruitós.


L'alcaldessa també ha remarcat que es vol fer del bàsquet 'un transmissor de valors' i per això l'esport inclusiu tindrà un paper protagonista. L'alcalde de Sant Fruitós, Joan Carles Batanés, ha aprofitat l'ocasió per desitjar sort i donar ànims a Sant Cugat, mentre que el president de la Federació Catalana de Bàsquet, Joan Fa, s'ha mostrat confiat que la nova Ciutat del Bàsquet podrà seguir els passos de l'èxit de Sant Fruitós.

Joan Fa

Sant Cugat té l'estructura d'equipaments per acollir aquesta Ciutat del Bàsquet Català.


La comissió santcugatenca i la Federació Catalana de Bàsquet estan treballant per concretar el calendari d'actes previstos, que s'ha de fer públic en les properes setmanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.