Conesa: 'Veig precipitat dir que el pacte pressupostari amb ERC-MES està trencat'


  • Comparteix:

Conesa, durant l'acte a Sant Fruitós / Foto: Cedida

Conesa, durant l'acte a Sant Fruitós / Foto: Cedida

Mercè Conesa assegura que que el pacte pressupostari entre les dues formacions es trencarà si el PSC entra al govern és 'precipitada'. En declaracions a Cugat.cat, l'alcaldessa ha remarcat que una de les condicions per l'hipotètic pacte és que la formació socialista assumeixi 'íntegrament' el projecte pressupostari que es va pactar amb els republicans el desembre passat. També ha afegit que, davant la negativa del grup liderat per Mireia Ingla a assumir responsabilitats de govern, han decidit arribar a un acord amb una altra formació.

Conesa ha assegurat que l'acord amb el PSC passa, entre d'altres aspectes, per acceptar íntegrament l'acord pressupostari que ja va pactar l'equip de govern amb ERC-MES.

Mercè Conesa

Veig precipitada aquesta afirmació perquè una de les condicions és que el PSC assumeixi íntegrament el pacte pressupostari que tenim amb ERC-MES. El PSC ho accepta i no hi veig el problema, el pacte l'hem signat i el complirem.


L'alcaldessa també ha assenyalat que, davant la negativa republicana a formar part del govern, han buscat una alternativa.

Mercè Conesa

N'stem molt convençuts, hem ofert moltes vegades a ERC-MES que entrin al govern, que entomin la responsabilitat. Veiem que hi ha la possibilitat amb un altre grup, ho vam comunicar a ERC-MES i els vam tornar a oferir entrar al govern.


Conesa ha fet aquestes declaracions a Sant Fruitós de Bages, durant el traspàs a Sant Cugat del títol de Ciutat del Bàsquet Català.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.