Arran arrenca un tros de tanca del camp de golf de Can Sant Joan per reivindicar que esdevingui un parc públic

Amb aquesta acció el col·lectiu dona resposta a les "constants negatives de l'Incasòl d'aturar la reobertura" de l'espai


  • Comparteix:

Captura del vídeo difós per Arran / Foto: Arran Sant Cugat

Captura del vídeo difós per Arran / Foto: Arran Sant Cugat

Nova acció d'Arran per 'aturar la reobertura' del camp de golf de Can Sant Joan. En un vídeo difós aquest dilluns a les xarxes socials, el col·lectiu mostra com arrenca un tros de la tanca perimetral de l'espai i el duu a les portes de l'Institut Català del Sòl (Incasòl), l'empresa pública propietària dels terrenys, que treballa perquè l'espai torni a obrir portes. Arran, per la seva banda, aposta perquè les 90 hectàrees que configuren l'espai esdevinguin un parc públic amb zona verda, gestionat per Sant Cugat i Rubí.



En el mateix sentit que Arran es pronuncia la CUP Sant Cugat, que en un comunicat emès aquest mateix dilluns referma l'aposta per "recuperar aquest espai davant l'inexorable avenç de la conurbació urbana". El partit també carrega contra l'Incasòl per mantenir el pla de recuperar l'activitat del golf, que suposa reprendre "activitats privatives i gens sostenibles en un espai de titularitat pública". El partit recorda, a més, que el ple municipal va donar llum verda el març de 2019 a una moció per estudiar la possibilitat de convertir el camp de golf en un gran espai verd interurbà.

Per la seva banda, la plataforma Reconvertim el Camp de Golf presentarà aquest dimarts a la tarda en roda de premsa la proposta que ha redactat per fer realitat la iniciativa del parc interurbà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.