El govern rebutja la moció de Junts per preservar el sòl industrial

La proposta obria una altra via per intentar aturar el projecte Ragull Centre


  • Comparteix:

Render del projecte de Ragull Centre / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Render del projecte de Ragull Centre / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

L'equip de govern ha votat en contra de la moció presentada per Junts per aturar el projecte Ragull Centre tal com està plantejat. La moció, que sí que ha rebut el suport de Ciutadans en tres dels seus quatre punts, també pretenia refermar el compromís del consistori amb la conservació de l'ús industrial del sòl i de la potenciació d'aquesta activitat. Ciutadans s'ha abstingut en el punt que proposava reiniciar el diàleg amb l'empresa promotora per desenvolupar un altre projecte de col·laboració preservant l'ús industrial del sòl.

ESCOLTA-HO

CONSULTA AQUÍ LA MOCIÓ

El regidor de Junts, Carles Brugarolas, ha presentat la moció i ha aclarit que el seu grup municipal també està d'acord que cal habitatge de protecció oficial, "però res exigeix que sigui implantant un edifici d'onze plantes al mig d'un polígon industrial". Per la seva banda, el regidor de Ciutadans, Aldo Ciprian, ha retret al govern actual que pretenguin tirar endavant aquest projecte quan, anys enrere, des de l'oposició, havien presentat mocions en defensa de no requalificar el sòl industrial.

El tinent d'alcaldia de Desenvolupament Urbà, Francesc Duch, ha celebrat que Junts reconegui la necessitat d'habitatge públic a Sant Cugat i ha aclarit que el govern segueix defensant l'ús del sòl industrial, ja que, segons ha dit, els terrenys de Ragull Centre "estan inactius des de fa més de 15 anys".






Carles Brugarolas

Clar que cal habitatge de protecció oficial, però res exigeix que sigui implantant un edifici d'onze plantes al mig d'un polígon.

Aldo Ciprián

Sant Cugat necessita sòl industrial perquè vinguin més empreses que portin feina i riquesa a la ciutat, no 'pelotazos' de farmacèutiques avalats per vostès.

Francesc Duch

Veiem com els partits de l'oposició i de dretes de la ciutat tornen a posar sobre la taula proposta de Ragull Centre per tercera vegada consecutiva en el ple. No ens cansarem d'explicar les virtuts de la proposta i la voluntat que sigui un projecte compartit per la majoria de la ciutadania.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.