L'Ajuntament tornarà a explicar el projecte de Ragull Centre al veïnat que no va assistir a la primera reunió

Membres del consell de barri no van rebre la convocatòria per a la primera reunió per un error


  • Comparteix:

Render de la façana del nou projecte / Foto: Aquidos

Render de la façana del nou projecte / Foto: Aquidos

L'Ajuntament tornarà a explicar els detalls del projecte Ragull Centre al veïnat en una nova reunió dimecres a les 19 h al Casal Torreblanca. La trobada es repeteix perquè, per un error en la convocatòria, no es va avisar membres del consell de barri de Centre Est de la sessió de dilluns passat. A la trobada hi haurà l'alcaldessa, Mireia Ingla, la presidenta del consell de barri de Centre Est, la tinenta d'alcaldia Esther Madrona, i el tinent d'alcaldia de Desenvolupament Urbà i Habitatge, Francesc Duch.

A la sessió de dilluns es va explicar el redisseny del projecte Ragull Centre, que inclou la reducció de les 10 plantes (més la planta baixa) inicials previstes a les cinc, sis i set que tindran els nous edificis (més la planta baixa), esglaonats i més compactes. A més, un estudi d'ombres ha confirmat que els canvis d'alçada dels edificis evitaran que aquests projectin la seva ombra als patis dels centres escolars de la zona, una de les preocupacions dels veïns i les afes.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.