Brugarolas, Vallès i Arriaga ja poden començar a recollir avals per ser l'alcaldable de Junts el 2023

No s'ha presentat cap altra candidatura tret de les anunciades per ells tres


  • Comparteix:

Carles Brugarolas, Josep Maria Vallès i Aitor Arriaga, els tres precandidats a les primàries de Junts per Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Carles Brugarolas, Josep Maria Vallès i Aitor Arriaga, els tres precandidats a les primàries de Junts per Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Sense sorpreses. A les 16 h ha acabat el termini per presentar candidatures a les primàries de Junts per Sant Cugat i les úniques tres que s'han presentat són les ja conegudes: els actuals regidors Carles Brugarolas i Josep Maria Vallès, i el president de l'associació de veïns de Can Cortés, Aitor Arriaga. Ara comença una segona fase del procés, que és la recollida d'avals entre els associats (al voltant de 45 avals, un 20% dels associats de Junts a Sant Cugat). Tenen temps fins al 14 de juny a la tarda (16 h), moment que, si han recollit suficients suports, seran proclamats precandidats oficialment. Així començarà la campanya que culminarà amb les votacions per escollir a finals de juny qui serà l'alcaldable de Junts per Sant Cugat a les eleccions municipals del 28 de maig del 2023.

Aquest cap de setmana ha sigut notícia que la també regidora Cristina Paraira serà la número 2 de la precandidatura de Josep Maria Vallès, malgrat que Arriaga, el dia de la seva presentació, va dir que Paraira li donava suport.

Per la seva banda, Carles Brugarolas ha posat ja en marxa una pàgina web on explica el seu projecte i on es poden veure les persones que de moment han fet públic que li donen suport, com per exemple Lluís Fernández Alà, exprecandidat a la presidència del FC Barcelona; Salvador Masip, exregidor de l'Ajuntament de Sant Cugat; Bernat Gisbert, vocal i portaveu municipal de Junts per Sant Cugat-Valldoreix; i Xavier Palet, expresident de l'ANC a Sant Cugat.

I Aitor Arriaga també ha fet públic el nom de dues de les persones que l'acompanyaran en aquesta campanya. Per una banda hi ha Àngel Segura, president local de la Joventut Nacionalista de Catalunya, i per l'altra Jèssica Piera, que va ser la representant d’Esquerra Republicana de Catalunya al Consell de Barri de Les Planes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.