L'exalcaldessa Carmela Fortuny, assessora a la Diputació de Barcelona

Assessorarà la vicepresidència setena que ocupa Josep Triadó, de Junts per Catalunya


Temes relacionats

L'alcalde i els regidors del govern de Sant Cugat, els millors pagats de la comarca (27/jul/23)


  • Comparteix:

Fortuny va ser alcaldessa 11 mesos, entre 2018 i 2019 / Foto: Junts per Sant Cugat

Fortuny va ser alcaldessa 11 mesos, entre 2018 i 2019 / Foto: Junts per Sant Cugat

L'exalcaldessa de Sant Cugat, Carmela Fortuny, ha estat nomenada assessora de la vicepresidència setena de l'ens supramunicipal. Aquesta vicepresidència recau en Junts per Catalunya, concretament en l'alcalde de Premià de Dalt, Josep Triadó. Després d'ocupar el càrrec de vicepresidenta segona de l'ens supramunicipal en el passat mandat, Fortuny formarà part ara de l'equip assessor de Junts, que lidera l'oposició a la Diputació amb 10 diputats. L'exalcaldessa percebrà un sou de 87.120 euros bruts anuals.

En un inici, la presidenta de la Diputació, Lluïsa Moret, va crear quatre vicepresidències que van recaure en Marta Farrés (PSC), Maria Eugènia Gay Rosell (PSC), Candela López (ECP) i Marc Castells (Junts per Igualada). Amb posterioritat, però, es va considerar "més convenient per a la gestió corporativa" la creació de tres noves vicepresidències, segons decret de Presidència de l'ens supramunicipal. Entre elles, la setena, atorgada a Junts com a partit líder de l'oposició, segons fonts de la Diputació.

Fortuny va ser alcaldessa 11 mesos, en substitució de Mercè Conesa, entre juny de 2018 i maig de 2019. Va ser regidora a l'Ajuntament tres mandats (2007-2011 i 2015-2023) amb un parèntesi en què va ser directora general de l'Institut Català d'Assistència i Serveis Socials.

L'altre presència santcugatenca a la Diputació

El regidor de Junts per Sant Cugat Jordi Puigneró és l'únic diputat santcugatenc a la Diputació de Barcelona. En tenir dedicació exclusiva com a tinent d'alcaldia a l'Ajuntament, amb un sou de 72.000 euros bruts anuals, el santcugatenc té dret a percebre indemnitzacions de la Diputació per assistència als plens (954,82 euros per ple) i per assistència a les comissions informatives i de seguiment i a la Comissió Especial de Comptes (438,20 euros per comissió).

Les indemnitzacions que Puigneró percebrà no poden ser superiors a la xifra anual que marquen els Pressupostos Generals de l'Estat i que a l'Ajuntament de Sant Cugat és de 87.120 euros bruts anuals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.