L'Assemblea de Joves demana a l'alcalde que 'reflexioni' i retiri la bandera espanyola de l'ajuntament


Temes relacionats

El PSC dóna suport a l'alcaldia per la decisió de penjar la bandera espanyola al nou ajuntament (16/oct/08)

El PP elogia Recoder per fer onejar la bandera espanyola a l'ajuntament (12/oct/08)

ERC denuncia la presència de la bandera espanyola a l'Ajuntament (23/set/08)


  • Comparteix:

Adhesiu editat per l'AJSC

Adhesiu editat per l'AJSC

L'Assemblea de Joves de Sant Cugat (AJSC) demana a l'alcalde que retiri la bandera espanyola del balcó de l'ajuntament. El grup independentista també critica el PP i el PSC per donar suport públic al posicionament de Lluís Recoder.

Segons l'AJSC, no és d'estranyar que un alcalde de CiU, federació a la qual qualifica de 'dreta regionalista', faci onejar la bandera espanyola al consistori, tal com estipula la llei. No obstant això, el grup independentista demana a Recoder que faci una reflexió.

Ignasi Bea és membre de l'AJSC.

Ignasi Bea

Es podrien treure totes les banderes de l'ajuntament i deixar que onegi la senyera a la plaça de la Vila



L'AJSC també ha lamentat que el PP i el PSC hagin donat suport públic a la decisió de Recoder. Segons el grup independentista, aquests posicionaments demostren 'l'espanyolisme' de les dues formacions.

L'AJSC ha editat 200 adhesius per mostrar el seu rebuig al fet que onegi la bandera espanyola a l'ajuntament des del setembre.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Por suerte tenemos un alcalde y unos representantes electos que, por el momento, acaten las leyes. La bandera española tiene que estar mientras, por el momento, Cataluña siga formado parte de España. ¿No teneís suficiente con la "sábana santa" descomunal que ondea en la plaza delante del ayuntamiento? Y luego critican al alcalde de Madrid por poner una bandera española enorme en la Plaza Colón.... No entiendo nada.

Ciutadà St.C.. Enviat el 29/oct/08


També li podeu demanar a l'Alcalde que ordeni penjar la SENYERA a la seu de la policia nacional espanyola de Sant Cugat. Penso que és de justícia, ja que són al NOSTRE país i estan al NOSTRE servei.

senyera. Enviat el 29/oct/08


Qui ha criticat als madrilenys per penjar una bandera gegant? Per mi que pengin el que vulguin. En tot cas, a Catalunya no estic d'acord que hagi d'onejar per llei la bandera espanyola. És cert que a alguns catalans els hi sembla bé, però és un símbol d'imposició (no sé si recordes que no hi ha dret d'autodeterminació i que hi ha un article que diu que les forces armades intervindran en cas de secessió) El que passa, és que els espanyols no compleixen ni les seves pròpies lleis, però als catalans ens miren amb lupa tot el que fem. Independència ja!

Genís. Enviat el 29/oct/08


No estoy de acuerdo en que por imposicion tenga que ondear la bandera catalana en el ayuntamiento de Sant Cugat. Pidamos todos los Santcugatençes que ondee solamente la bandera de Sant Cugat. Que gestionemos nosotros mismos nuestros recursos, impuestos.... Los Santcugatençes queremos independecia de YA

Andres. Enviat el 29/oct/08


Saps què passa Andrés? que si es votés (sense cap imposició), sortiria que la bandera catalana onegi i que l'espanyola no. Pots estar-ne segur al 100%

Genís. Enviat el 29/oct/08


Sort que per fi algú protesta! Recoder reactifica ja, la bandera espanyola no és la nostra! Tot el meu suport al jovent de l'AJSC i de l'Esquerra Independentista en general.

Josep. Enviat el 30/oct/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.