Recoder, confiat pel futur de Delphi a Sant Cugat


Temes relacionats

Delphi reconeix pèrdues de 40 milions en quatre anys, però manté l'aposta 'estratègica' per Sant Cugat ( 4/nov/08)

El comitè d'empresa demana a la direcció de Delphi que busqui alternatives a l'ERO ( 4/nov/08)

El comitè d'empresa de Delphi confia pactar amb la direcció per evitar l'ERO i descarta mobilitzacions ( 3/nov/08)

La direcció de Delphi volia acomiadar eventuals per fer front a la davallada de producció ( 3/nov/08)

La Cecot veu 'lamentable' l'ERO presentat per Delphi ( 3/nov/08)

Delphi vol suspendre durant 23 dies a 800 treballadors per la manca de demanda ( 1/nov/08)


  • Comparteix:

L'alcalde assegura que té confiança en el futur de la planta de Delphi a Sant Cugat. Lluís Recoder s'ha posat en contacte amb el director de la companyia i amb el president del comitè d'empresa i creu que la situació de la multinacional nord-americana es deu a la crisi del sector de l'automòbil. Delphi ha presentat un expedient de regulació (ERO) temporal per suspendre durant 23 dies 800 treballadors de la planta santcugatenca, que arrossega prop de 40 milions d'euros de pèrdues.

Lluís Recoder afirma que no tem pel futur de Delphi a Sant Cugat i es mostra confiat en què els responsables de la companyia i el comitè d'empresa siguin capaços de redreçar la situació actual. Tot i això, Recoder reconeix que sí que tem pels efectes globals de la crisi econòmica. Són declaracions a Cugat.cat.

Lluís Recoder

No temo pel futur de Delphi, però sí pels efectes de la crisi econòmica. Garantirem el futur de Delphi si sabem donar-li la volta a la situació.


L'alcalde considera que la multinacional ha de ser capaç d'innovar i posicionar-se al mercat on hi hagi més possibilitats de prosperar en un futur. Recoder veu la situació actual de Delphi com una conseqüència de la crisi del sector de l'automoció.

Lluís Recoder

La crisi de l'automoció és global i si no es venen cotxes, les empreses subsidiàries tampoc no venen.


La multinacional nord-americana Delphi va presentar fa una setmana un expedient de regulació (ERO) temporal per suspendre durant 23 dies 800 treballadors de la planta de la ciutat. Segons el diari 'Expansión', el motiu de la mesura respon a una minva de la demanda de les principals empreses automobilístiques.

A més, la planta santcugatenca ha reconegut aquests dies que arrossega prop de 40 milions d'euros de pèrdues. Malgrat aquesta xifra, la direcció local assegura que la companyia mantindrà l'aposta per Sant Cugat i que continuarà invertint-hi recursos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.