Villaseñor veu 'exòtic' el pacte entre CiU, PSC i ERC contemplat per Recoder


Temes relacionats

Recoder creu que si CiU no governa, una alternativa és un pacte amb el PSC i ERC per superar la crisi (26/abr/10)


  • Comparteix:

El primer secretari del PSC local, Ferran Villaseñor, durant l'últim contacte amb la premsa

El primer secretari del PSC local, Ferran Villaseñor, durant l'últim contacte amb la premsa

El PSC titlla d''exòtica' la proposta feta per l'alcalde i dirigent de CiU, Lluís Recoder, sobre un possible acord de govern entre CiU, el PSC i ERC si la federació nacionalista no aconsegueix governar en solitari. El primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, creu que la federació ha d'aclarir si vol un pacte sobiranista amb ERC, un acord amb el PSC o si, en realitat, amaga la preferència d'un pacte amb el PP.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha dit que veuria amb bons ulls un proper govern de la Generalitat amb CiU, PSC i ERC, com a alternativa a l'actual tripartit si CiU no aconsegueix governar en solitari. Recoder ha dit que aquest pacte d'unitat hauria de servir per fer front a la crisi econòmica i a una possible sentència contrària del Tribunal Constitucional sobre l'Estatut.

El primer secretari dels socialistes santcugatencs, Ferran Villaseñor, ha titllat la proposta d''exòtica'. Així ho ha expressat durant la trobada setmanal de la formació amb la premsa.

Ferran Villaseñor

Qualifiquem la proposta d'exòtica. Si vol un pacte amb el PSC que ho digui. Si el que vol és l'independentisme que pacti amb ERC. El que amaguen és que volen pactar amb el PP.



Villaseñor entén que si CiU vol proposar un govern de concentració hauria d'incloure també ICV-EUiA.

El primer secretari del PSC ha afegit que, ara per ara, no es pot parlar de futurs pactes de govern perquè no tenen a les mans el programa electoral de CiU, ni saben quin és el projecte econòmic i social de la federació nacionalista, ni el model que volen seguir davant la immigració.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.