Colldeforns (PSC-PSOE): 'No crec que la limitació de l'endeutament municipal sigui injusta'


Temes relacionats

El govern espanyol fa marxa enrere i ajorna sis mesos la restricció de crèdit als ajuntaments (26/mai/10)

L'Ajuntament accelera la contractació de crèdits per finançar inversions abans de l'entrada en vigor del decret (25/mai/10)

ERC valida l'operació de crèdit, el PSC i ICV-EUiA s'abstenen (25/mai/10)

Lluís Recoder: 'El decret de l'Estat és indiscriminat, no té en compte la situació dels ajuntaments' (25/mai/10)

Joly: 'Els números de l'Estat no són realment els que ens diuen' (25/mai/10)


  • Comparteix:

Montserrat Colldeforns, en una imatge d'arxiu

Montserrat Colldeforns, en una imatge d'arxiu

La diputada santcugatenca del PSC-PSOE al Congrés, Montserrat Colldeforns, considera que la limitació de l'endeutament municipal convalidada aquest dijous al Congrés dels Diputats no impedirà als ajuntaments tirar endavant cap obra important. En declaracions a Cugat.cat, Colldeforns ha dit que no considera injust que aquesta mesura s'apliqui per igual a tots els consistoris, en contra de l'opinió de diversos alcaldes.

El Congrés dels Diputats ha convalidat aquest dijous, per un vot de diferència i gràcies a l'abstenció de CiU, el decret del govern de l'Estat que restringeix durant l'any que ve l'endeutament dels ajuntaments. Colldeforns considera que una limitació temporal com aquesta no tindrà una gran afectació als consistoris, ja que en els darrers anys els ens locals han rebut grans inversions de diverses administracions. A més, la diputada santcugatenca ha afirmat que cap obra pública municipal important quedarà penjada per aquesta mesura.

Montserrat Colldeforns

Tots els ajuntaments han pogut fer obres per sobre de les seves possibilitats. No considero que aquesta limitació sigui injusta.



Colldeforns s'ha felicitat per la convalidació al Congrés dels Diputats del decret de mesures contra el dèficit públic, per un sol vot de diferència, ja que considera que recull un paquet de mesures 'vitals per mantenir l'estabilitat de la zona euro'. La diputada destaca que aquestes mesures permetran concentrar en un any els esforços per contenir el dèficit de l'Estat.

Montserrat Colldeforns

Aquesta aprovació suposa que els esforços per contenir el dèficit es concentraran en un sol any.




Ara, segons Colldeforns, caldrà tirar endavant altres reformes necessàries, sobretot en l'àmbit laboral, els impostos i el sistema de pensions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.