ICV-EUiA veu 'crispació' i 'contaminació' en les propostes de cara a cara del PSC i el PP


Temes relacionats

Jordi Carreras (PP) també vol un cara a cara amb Conesa (11/mar/11)

Villaseñor demana un cara a cara públic amb Conesa (10/mar/11)


  • Comparteix:

Logotip d'ICV-EUiA

Logotip d'ICV-EUiA

ICV-EUiA reclama 'joc net' a la resta de partits polítics després que els alcadables del PSC i el PP hagin demanat un cara a cara amb l'alcadessa i candidata de CiU, Mercè Conesa. Segons els ecosocialistes, aquestes propostes 'polaritzen, crispen i contaminen el debat polític'.

En un comunicat, ICV-EUiA adverteix que 'sovint la política queda desprestigiada per la mala imatge d'alguns polítics, les seves actituds i el seu menysteniment a l'electorat'. En aquest sentit, els ecosocialistes fan una crida a totes les formacions a no 'caure en l'error d'allunyar el missatge de la participació cívica i el compromís democràtic de la ciutadania'.

ICV-EUiA no ha volgut fer declaracions sobre aquesta qüestió, malgrat l'enviament del comunicat.



  • Comparteix:

COMENTARIS

No se si he llegit bé el comunicat però no diu res dels debats. En tot cas crec que seria positiu per a la democràcia local que es facin aquests debats; m’estranya que un partit com ICV pugui estar en contra.

Miquel Caceres Tingley. Enviat el 11/mar/11


Els debats hauríen de ser amb totes les formacions polítiques, un cara a cara entre dues formacions no és democràtic ja que estàs impedint a la resta de partits participar-hi.

Carles Falp. Enviat el 11/mar/11


Miquel, quan parlem de respecte al pluralisme parlem justament d'això, que els cara a cara no són representatius de la realitat política a la nostra ciutat i que limiten la llibertat d'expressió d'altres propostes polítiques

Xavier Boix. Enviat el 13/mar/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.