La JNC destaca la implicació de les diferents parts en el Pacte per la Nit


Temes relacionats

El Pacte per la Nit proposa nous horaris a bars i terrasses (26/jun/12)

Sessió extraordinària dels consells de barri del centre per conèixer el Pacte per la Nit (26/jun/12)

Grangé convoca una reunió per treballar en el Pacte de la Nit (28/jul/11)


  • Comparteix:

El Pacte per la Nit ha de guiar l'oci nocturn de Sant Cugat

El Pacte per la Nit ha de guiar l'oci nocturn de Sant Cugat

La Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) valora el Pacte per la Nit assolit a la ciutat i que guiarà l'oci nocturn de Sant Cugat. Els joves nacionalistes detaquen la capacitat de totes les parts implicades: partits polítics, entitats, restauradors i veïns, a l'hora d'assolir un acord que consideren necessari. L'acord inclou canvis en els horaris de bars i terrasses, així com regula les activitats que es poden fer al carrer a les nits per fer compatible l'oci nocturn amb el descans dels veïns.

El secretari de Política Municipal de la JNC, Pol Moragas, ha valorat en una entrevista a Cugat.cat l'aportació de totes les parts implicades en la consecució i ha afegit que s'ha arribat a un acord que satisfà una demanda que feia anys que s'arrossegava.

Pol Moragas

Estem molt contents de l'aportació de tots els que hi han participat. Hem arribat a un pacte que satisfà una demanda que feia anys que s'arrossegava.


El text busca ampliar l'oferta nocturna de la ciutat, mantenir els llocs de feina dels treballadors del sector i aconseguir garantir el dret al descans dels veïns. El document proposa, per exemple, diferents horaris per a les terrasses en funció de l'època de l'any. De l'1 de març al 30 de setembre les terrasses podrien obrir fins la mitjanit els dies laborables i fins la una de la nit els festius. De l'1 d'octubre al 30 d'abril les terrasses podrien estar en funcionament fins a dos quarts de dotze els dies feiners i fins a dos quarts d'una els dies festius.

L'acord es presentarà a la sessió plenària d'aquest mes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.