Ajornada l'assemblea de CDC on s'havia de tractar el cas Martorell


Temes relacionats

Noves filtracions mostren que Martorell va negociar preus amb Método 3 (25/feb/13)

El PP, ICV-EUiA i la CUP demanen la dimissió de Martorell (25/feb/13)

Martorell dedidirà si abandona la presidència de CDC entre avui i demà (24/feb/13)

Conesa exigeix a Martorell portar a votació dels militants la presidència de CDC (24/feb/13)

Martorell va encarregar a Método 3 una 'escombrada' a la seu de CDC Sabadell (22/feb/13)

Mas admet la versió de Martorell i nega relacions entre CDC i Método 3 (22/feb/13)


  • Comparteix:

El partit vol una decisió abans de dimarts / Font: CDC

El partit vol una decisió abans de dimarts / Font: CDC

Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) de Sant Cugat ajorna fins dimarts de la setmana vinent la decisió sobre el futur del seu president, Xavier Martorell, al capdavant de la formació arran de la relació amb Método 3. L'executiva ha considerat més oportú abordar aquest tema en una assemblea extraordinària davant 'la impossibilitat d'incorporar aquest afer dins l'ordre del dia de l'assemblea prevista per aquest dimarts'. Aixo arriba després que l'alcaldessa, Mercè Conesa, demanés públicament al president local que posés a disposició del partit el seu càrrec per a sotmetre la seva continuïtat a votació dels militants locals en una assemblea.

Davant les informacions que vinculen Martorell amb l'agència de detectius Método 3 i que el mateix president local de CDC ha confirmat, el partit nacionalista demana que prengui una decisió.

La primera a fer-ho ha estat l'alcaldessa i militant de CDC, Mercè Conesa, que ha instat Martorell a posar el seu càrrec a disposició del partit.

Mercè Conesa

Com a partit que representa més gent hem de donar una imatge de serietat i transparència. Demano que el nostre president posi el seu càrrec a disposició de l'assemblea de militants.


Tot i això, el portaveu de CiU al Parlament, Jordi Turull, ha assegurat que Martorell decidirà amb la direcció de la formació la seva continuïtat per prendre una decisió abans de dimarts. Turull ha reiterat en declaracions a Catalunya Ràdio que CDC no ha pagat mai a Método 3 i ha explicat que els encàrrecs a la seu de Sabadell eren feines de 'vigilància de la seguretat d'un local'.

Jordi Turull

Ens estem concentrant en la vigilància de la seguretat d'un local i no en temes molt greus com són espiar tercers.


De la seva banda, el president de la Generalitat i líder de CiU, Artur Mas, ha demanat als seus ser 'exemplars' i apartar-se del càrrec aquells que siguin un problema per al procés sobiranista. La reclamació de Mas arriba després de conèixer que presumptament Martorell va negociar preus amb l'agència Método 3 per feines a la seu del partit a Sabadell, tot i que el líder convergent havia negat qualsevol tipus de vincle entre el partit i l'empresa.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.