Les 5 milles femenines de Valldoreix arriba diumenge amb èxit d'inscripcions


  • Comparteix:

De dreta a esquerre: Oriol Gràcia, Estrella Ollé i Xavier Gavaldà

De dreta a esquerre: Oriol Gràcia, Estrella Ollé i Xavier Gavaldà

La 10a edició de les 5 milles femenines, organitzada per l'EMD de Valldoreix i Rungames, es disputa diumenge amb 750 inscrites, rècord de la prova. La cursa presentarà novetats respecte anys anteriors com la incorporació del cronometratge amb xip, un nou traçat que combina asfalt i camins de terra pel Parc de Collserola i la fira de la corredora. L'organització homenatjarà Estrella Ollé, atleta que ha participat a totes les edicions de la prova.

En un primer moment els organitzadors havien treballat per arribar a unes 500 inscripcions a la prova. La xifra inicial s'ha quedat petita perquè el nombre d'inscrites ha arribat a les 750, rècord de la cursa. La sortida i l'arribada serà davant del pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix a les onze del matí, i les participants podran córrer les 5 milles o les 2,5. La milla femenina escolar es disputarà a partir de dos quarts de deu del matí.

El director de projectes de Rungames, Oriol Gràcia, comenta que estan molt contents per l'èxit d'inscripcions perquè recompensa l'esforç que han fet per incorporar novetats a la prova.

Oriol Gràcia

Estem molt contents amb el projecte perquè hem treballat molt i hem incorporat novetats. L'èxit de les inscripcions era esperat.


Els canvis que s'han fet en aquesta 10a edició de les 5 milles femenines ha suposat un reclam per a les corredores que disputaran una cursa que combinarà l'asfalt i els camins de terra passant pel Parc de Collserola, així com un cronometratge amb xip. L'handbol Valldoreix i el Club de Futbol Valldoreix col·laboraran amb l'organització com a voluntaris. Les corredores podran gaudir d'un bany gratuït a la piscina de l'equipament del Complex Esportiu Valldoreix després de la cursa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.