La uaSC critica l'equip de govern per impedir el seguiment de les mocions


Temes relacionats

El PSC consultarà el grau de compliment de 50 mocions (25/jun/13)

CiU rebutja crear una comissió informativa de mocions per considerar-la innecessària (17/jun/13)

L'equip de govern rebutja una moció sobre el seguiment i compliment de les mocions (22/set/11)

La uaSC exigeix que les mocions dels plens s'acabin duent a la pràctica (15/set/11)


  • Comparteix:

Anterior roda de premsa de la uaSC

Anterior roda de premsa de la uaSC

La uaSC carrega contra l'equip de govern per evitar amb els seus vots que prosperés en el darrer ple la moció socialista que proposava la creació de mecanismes de seguiment de les mocions aprovades. La formació independent, que no té presència al ple, recorda que una proposta seva amb objectius semblants tampoc va prosperar al 2011 per l'oposició també de l'equip de govern i del PP, una actitud que la uaSC qualifica d'inadmissible'.

El setembre de 2011 la uaSC va fer arribar al ple una moció on es reclamava que els acords plenaris comptessin amb un responsable del seu compliment, un calendari d'execució i els recursos pressupostaris pertinents. CiU, a l'equip de govern, i PP van rebutjar aquesta mesura al·legant 'existència de mecanismes que duen a terme aquestes funcions.

Ara, el partit veu una continuïtat en la moció socialista presentada al ple celebrat la setmana passada. El president de la formació, Jaume Massanés, considera inadmissible l'actitud de l'equip de govern davant propostes que busquen garantir l'aprovació dels acords plenaris.

Jaume Massanés

Considerem inadmissible l'actitud de l'equip de govern de negar per segon mecanismes de seguiment i control de les mocions aprovades.


La uaSC també lamenta i troba desafortunada l'argumentació del regidor de Relacions Institucionals i Participació Ciutadana, Francesc Carol, que va rebutjar la demanda assenyalant que suposaria l'exigència de més treball.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.