Sant Cugat Comerç entrega els 4.500 euros recaptats a les Rebaixes Solidàries a les entitats locals


  • Comparteix:

Entrega dels xecs a les entitats locals

Entrega dels xecs a les entitats locals

L'associació Sant Cugat Comerç (StC) i l'Obra Social la Caixa han lliurat aquest dilluns els diners recaptats durant la campanya Rebaixes Solidàries. La iniciativa ha aconseguit 4.500 euros que ha destinat a les associacions Atelca, Suport Salut Mental i Assadega'm, entitats locals que en aquests moments no reben cap tipus de subvenció i que ajuden col·lectius desfavorits de la ciutat. Cada entitat ha rebut un xec per valor de 1.500 euros.

Durant el període de rebaixes, aquelles persones que han comprat als establiments adherits a Sant Cugat Comerç han fet una donació d'un euro i de dos euros, en el cas d'utilitzar la targeta Sant Cugat a la Butxaca, a les associacions que ha donat suport la iniciativa. L'objectiu de la proposta ha estat vincular el període de descomptes a les botigues amb la responsabilitat social i solidària dels comerços de la ciutat.

El gerent de Sant Cugat Comerç, Jesús Carballo, ha posat en valor que la iniciativa hagi 'posat al mapa de Sant Cugat' aquestes entitats.

Jesús Carballo

La valoració que fem és molt positiva perquè ha estat una campanya que ha arribat al comerç i a la ciutadania. El protagonisme l'han tingut les associacions, que són les entitats a les quals volem donar suport i que crec que hem posat al mapa de Sant Cugat.


Atelca promou la interacció social de les persones afectades per Trastorns Específics del Llenguatge (TEL-Disfasia). L'associació Suport Salut Mental dóna suport a familiars i persones que pateixen trastorns mentals greus. Assadega'm treballa per la superació de l'ansietat i la depressió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.