L'Envelat i el Casal TorreBlanca, escenaris de les festes de Cap d'Any


  • Comparteix:

Detall del cartell de la festa a l'Envelat

Detall del cartell de la festa a l'Envelat

L'Envelat del Parc Lúdic i la sala annexa del Casal de TorreBlanca acullen aquesta nit les dues festes que organitza la ciutat per acomiadar el 2016. L'Envelat oferirà una festa per majors de 18 anys que s'allarga fins les sis de la matinada i que està organitzada per Cal Temerari. Els més joves, d'entre 12 i 17 anys, podran anar per segon any a la Festa Jove que organitza l'Ajuntament a l'equipament municipal. Cada celebració té un pressupost de 7.000 euros.

Festa Jove de Cap d'any
Les entrades es poden adquirir a l'Oh!ficina Jove amb un preu de cinc euros les anticipades, i vuit euros a taquilla, amb una consumició sense alcohol. La festa està pensada per a joves de 12 a 17 anys i l'aforament és limitat. Els assistents de 12 i 13 anys hauran de lliurar una autorització paterna/materna o del tutor/a legal per poder accedir-hi. L'Ajuntament ha recuperat aquesta iniciativa de l'any passat per la bona rebuda que va tenir entre el jovent.Ho explica la tinenta d'alcalde de Cultura i Promoció de la ciutat, Carmela Fortuny.

Carmela Fortuny

La veritat és que aquesta festa va ser molt ben rebuda pels joves l'any passat i ens ho van tornar a demanar. Així que aquest any ho hem tornat a programar des de l'Ajuntament.


Envelat de Nadal
El públic major d'edat pot optar per la festa de Cap d'Any de l'Envelat al Parc de Ramon Barnils, que començarà a la una de la matinada i tindrà les actuacions de Riki Undersounds, Los primos del Primo i Smarx City. El preu de l'entrada a taquilla és de 15 euros, amb dues consumicions incloses, i de 10 per als socis de Cal Temerari.

Pel que fa a l'oferta privada de festes per celebrar l'arribada del 2017, destaca la proposta conjunta de La Carpa i Moon, amb un bus llançadora que connectarà les dues sales durant tota la nit. El Bocca, orientat a un públic entre els 30 i 50 anys, ofereix l'opció de sopar i festa per 75 euros, mentre que The Police 080 proposa una festa musical amb dues consumicions per 20 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.