La Rambla del Celler acull avui la R-Festa amb tallers i propostes sobre la reparació i la reutilització


  • Comparteix:

La festa de la reparació i la reutilització torna

La festa de la reparació i la reutilització torna

La segona edició de la R-Festa se celebra aquest dissabte des de les onze del matí fins les tres de la tarda a la Rambla del Celler. Durant la jornada es mostraran establiments i iniciatives de Sant Cugat que es dediquen a la reparació, reutilització i venda de productes de segona mà i es faran tallers i jocs infantils. Durant la iniciativa també tindrà lloc el Mercat de Segona Mà organitzat per l'Ateneu.

A la R-Festa participaran establiments santcugatencs que ofereixen productes de segona mà, que es dediquen a aspectes tan diversos com la restauració de llibres, rellotges, bicicletes, electrodomèstics, a l'elaboració de sabó amb oli reciclat, a la restauració de mobles i objectes, i a activitats més específiques com la costura amb roba de paraigües trencats.

La tinenta d'alcalde d'Entorn Urbà, Cristina Paraira, ha explicat que la voluntat és fomentar els establiments que tenen la reparació i la segona mà com a eina per generar menys residus.

Cristina Paraira

Volem fomentar aquest segon ús de les coses i com que hi ha establiments de la ciutat que ho fan, volem posar-ho en valor.


També, durant tot el matí, s'oferirà als assistents la possibilitat de fer tallers ràpids d'hort vertical amb elements reutilitzats i de plats elaborats amb aliments sobrers i s'instal·laran jocs d'habilitats per als nens i nenes amb material reutilitzat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.