L'EMD de Valldoreix entrega roba i material esportiu per a la campanya 'El Rober' de Creu Roja


  • Comparteix:

Els voluntaris de Creu Roja recullen la roba a la seu de l'EMD

Els voluntaris de Creu Roja recullen la roba a la seu de l'EMD

L'EMD de Valldoreix s’ha sumat a la campanya de recollida de roba 'El Rober', de l'agrupació territorial de Creu Roja a Sant Cugat, Rubí i Valldoreix, i ha fet entrega de 238 peces que seran distribuïdes a través dels programes d'atenció a persones en situació d'extrema vulnerabilitat. Es tracta de 134 samarretes tècniques d'esport i 104 bosses esportives sobrants en l'última edició de les Milles de Valldoreix.

El material s'afegirà a ‘El Rober’, una iniciativa amb què Creu Roja vol fer arribar roba d’abric a totes les persones amb recursos limitats que es veuen en situació de vulnerabilitat al començament de la temporada d’hivern. Des de l’organització es demanen abrics, llençols i mantes per impedir que cap ciutadà passi fred durant els propers mesos. Els particulars que vulguin donar les seves peces de roba ho podran fer directament al local de l'ONG al número 2 del carrer de Sant Juli, de nou del matí a dotze del migdia, o al contenidor de roba.

L’EMD de Valldoreix vol expressar amb aquesta participació el seu 'compromís clar amb la protecció de les persones més desfavorides' i 'estrènyer els llaços de col·laboració' amb la Creu Roja.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.