La Unió celebra avui la festa institucional de comiat


Temes relacionats

El bar de La Unió farà una festa de comiat el 17 de desembre (10/des/17)

El consorci de la Unió i els llogaters del bar arriben a un acord per deixar-lo lliure mentre durin les obres (30/nov/17)


  • Comparteix:

El teló de la Unió s'abaixa, de moment / Foto: Localpres

El teló de la Unió s'abaixa, de moment / Foto: Localpres

La Unió Santcugatenca convida avui els santcugatens a 'acomiadar-se' de l'edifici centenari abans no comencin la setmana vinent les obres de reforma. La festa de comiat començarà a les dotze del migdia. Una foto de família, un aperitiu, els parlaments i un dinar de carmanyola conformaran l'acte. L'espai tindrà una altra festa diumenge per a aquells que vulguin dir adéu al bar de La Unió.

Els treballs
Les obres de remodelació de la Unió Santcugatenca convertiran l'equipament en un espai polivalent i ubicaran les diferents seccions de l'entitat. El remodelat edifici de La Unió tindrà prop de 3.000 metres quadrats, repartits entre soterrani, planta baixa, primera i segona planta. El nou teatre oferirà 400 localitats que permetran convertir-lo en una sala diàfana per a ball, concerts i àpats institucionals.

Acord per deixar el bar
El consorci públic-privat de la Unió i la llogatera del bar de l'edifici van signar el 30 de novembre l'acord de suspensió del lloguer per deixar lliure l'establiment i desencallar així el projecte de la nova seu de l'entitat. Amb la signatura, les obres podran començar la setmana que ve, quan els llogaters del bar abandonin les instal·lacions. A canvi, rebran una indemnització de 50.000 euros i podran complir el seu contracte, vigent fins al 2023, quan acabin les obres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.