Sant Cugat ha donat la benvinguda a la primavera amb la segona nevada de l'any


  • Comparteix:

Sant Cugat s'ha despertat aquest dimarts vestida de blanc amb la segona nevada d'aquest any. La neu ha afectat el trànsit amb talls i col·lapses a algunes de les vies principals, així com amb caigudes d'arbres. De fet, la caiguda d'un pi al camí de Can Flo de les Planes sobre una línia de mitja tensió ha tallat el subministrament elèctric durant diverses hores a més de 500 veïns.

Afectacions al trànsit
La neu ha afectat, amb importants col·lapses, vies com la C16 des de primera hora del matí. A més, també s'han hagut de tallar la carretera de Vallvidrera a Barcelona en sentit Sant Cugat i la Rabassada en ambdós sentits de la marxa.

Les línies L3 i L4 d'autobús no han pogut fer el seu recorregut habitual des de primera hora del matí i només arribaven fins a la plaça del centre de la Floresta, mentre que la línia L5 ha hagut d'interrompre el seu funcionament.

Arbres caiguts i tall del subministrament elèctric
Els Bombers de la Generalitat també han informat a Cugat.cat de la caiguda de diversos arbres a causa de la nevada, sobretot a zones de les Planes, la Floresta i Valldoreix. Un d'aquests arbres ha caigut sobre una línia de mitja tensió al camí de Can Flo, a les Planes, i ha provocat el tall de subministrament elèctric a 565 veïns.

Totes les incidències s'han solucionat abans del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.