L'Ajuntament, pendent d'una subvenció de la Diputació per fer realitat dos nous horts urbans

Els horts els gestionen el CRAC de la Floresta i l'Associació Lleure Sant Cugat


  • Comparteix:

L'hort de Can Possible / Foto: Ajuntament

L'hort de Can Possible / Foto: Ajuntament

Els horts de l'avinguda de Roquetes i del carrer Andana començaran a materialitzar-se quan es defineixi una subvenció que ha de rebre l'Ajuntament per part de la Diputació de Barcelona. Amb aquesta partida es posarà a punt l'espai perquè les entitats gestores, el CRAC de la Floresta i l'Associació Lleure Sant Cugat, puguin començar a treballar. Amb aquests dos nous horts Sant Cugat disposarà de vuit espais d'aquestes característiques.

El tinent d'alcalde de Medi Ambient i Comissionat de Participació Ciutadana, Joan Puigdomènech, ha posat en valor que els horts que estan en marxa a la ciutat estan plens i ha subratllat la bona organització amb la qual es gestionen.

Joan Puigdomènech

Els veïns que s'hi apunten tenen clar que s'hi fa. Fa goig veure el nivell d'organització per part de les entitats que els porten.


Els horts urbans de Sant Cugat formen part del programa 'Cultiva't' per promoure el cultiu ecològic, l'autoconsum i el foment d'activitats en comunitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.