Les alcaldesses entrant i sortint, diana dels Versots dels Diables

Polítiques d'habitatge, salut i seguretat reben de valent a les rimes de Festa Major


  • Comparteix:

L'alcaldessa entrant, Mireia Ingla, i la sortint, Carmela Fortuny, han estat la diana d'alguns dels Versots dels Diables de Sant Cugat. Les sarcàstiques rimes de Festa Major han apuntat contra tot i contra tothom en el punt final de Festa Major en un repàs peculiar a l'actualitat de la ciutat.



DESCARREGA'T EL PROGRAMA SENCER AQUÍ

Dels Versots no se n'han escapat ni la situació de l'habitatge a la ciutat, ni la policia i els jutges i ni tan sols l'Església, per qui han tingut un record pels recents casos de pederàstia dins la institució. Més temes d'actualitat general, com el 155, han tingut el dubtós honor d'aparèixer i també hi ha hagut un espai de reivindicació contra la violència masclista i a favor del 'només sí és sí'.

Els Diables han tingut paraules acerades pel pacte tripartit a l'Ajuntament, pel govern sortint i per altres qüestions d'actualitat purament santcugatenca, com la vianantització de l'avinguda de Cerdanyola, la demanda d'un hospital públic de referència a la ciutat i el nou edifici de la Unió, del qual han dit que 'no té personalitat'.

El robot policia i la manca d'un servei d'urgències pediàtriques han arrodonit uns Versots on també hi ha aparegut Cugat Mèdia, a partir de la notícia on s'informava de la recerca d'una dona de Deltebre d'un santcugatenc de qui s'havia enamorat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.