Una discussió entre dos treballadors del Colmadito de Patricio acaba amb un ferit

L'incident ha obligat els Mossos d'Esquadra a personar-se a l'establiment


  • Comparteix:

Cinc dotacions de Mossos s'han personat al lloc dels fets / Foto: Cugat Mèdia

Cinc dotacions de Mossos s'han personat al lloc dels fets / Foto: Cugat Mèdia

Un treballador del restaurant El Colmadito de Patricio ha resultat ferit per un cop amb un pal de ferro, després d'una discussió amb un altre treballador. Segons ha explicat a Cugat Mèdia el responsable de l'espai, els fets van succeir diumenge a mitjanit quan el presumpte agressor, que en aquell moment no estava treballant, va colpejar l'altre empleat, que l'insistia per abandonar el local per al seu tancament.

El treballador ferit va ser traslladat en ambulància fins al CAP i presentava diverses contusions, així com una ferida a la zona de l'ull que ha obligat a posar-li tres punts. També es van desplaçar fins a la zona dels fets, a la plaça d'Octavià, fins a cinc dotacions dels Mossos d'Esquadra.

Segons ha confirmat el cos de seguretat a Cugat Mèdia, de moment no s'ha presentat denúncia per aquests fets. Tot i això, el responsable del local ha assegurat que s'està plantejant aquesta opció, així com la continuïtat del presumpte agressor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.