La Festa de Tardor es farà del 13 al 15 de novembre amb el màxim nombre d'activitats telemàtiques

La celebració s'ha hagut d'ajornar per la pandèmia de la Covid-19 i ara s'haurà d'analitzar què es pot fer i què no


Temes relacionats

Ajornada la 45a Festa de Tardor a causa de la Covid-19 (14/oct/20)

Sant Cugat viurà una 45a Festa de Tardor que busca 'que la nova normalitat no deixi ningú a fora' ( 9/oct/20)

El cartell de la Festa de Tardor, un pols a la Covid-19 ( 1/oct/20)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una fira d'entitats de la Festa de Tardor, activitat que enguany serà virtual / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu d'una fira d'entitats de la Festa de Tardor, activitat que enguany serà virtual / Foto: Cugat Mèdia

La 45a Festa de Tardor serà el cap de setmana del 13 al 15 de novembre, després que la situació de la pandèmia obligués el seu ajornament dels dies previstos, aquest 24 i 25 d'octubre . La celebració adaptarà totes les seves activitats a un format el màxim virtual possible, tot i que tot dependrà de l'evolució de la pandèmia i de les mesures i restriccions que hi hagi en aquell moment.

La intenció és analitzar cada activitat programada per avaluar si es possible fer-la presencialment al carrer, si s'aixequessin les restriccions actuals, traslladar-la a un espai alternatiu, o fer-la en format digital. Un d'aquests actes, dels més multitudinaris cada Festa de Tardor, és la fira d'entitats, en què diverses associacions locals munten una paradeta al centre de la ciutat per donar a conèixer la seva activitat. El membre de la comissió de la Festa de Tardor Julià Mestieri ha explicat a Cugat Mèdia que l'objectiu és trobar un format digital, virtual o audiovisual que mantingui l'essència de la fira i que permeti a la ciutadania viure "una experiència similar".

La 45a edició de la celebració enguany té el lema "Que la nova normalitat no deixi ningú a fora" i tractarà el dret a una vida digna centrat en la precarietat laboral i en l'accés universal a la salut.


Julià Mestieri

La idea és treure l'essència que una persona va a la fira i pot trobar totes les entitats i pot passar per cada paradeta i que l'entitat t'expliqui la seva activitat i com col·laborar-hi. És agafar aquests dos elements centrals i pensar un format digital, virtual o digital.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.