Un pont per a vianants i ciclistes connectarà Volpelleres amb Can Sant Joan

La junta de govern local ha aprovat l'avantprojecte, que encara ha de rebre el vistiplau de Foment


  • Comparteix:

Plànol de la iniciativa de l'Ajuntament / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Plànol de la iniciativa de l'Ajuntament / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

La connexió entre Volpelleres i Can Sant Joan millorarà gràcies a la instal·lació d'un pont per a vianants i ciclistes. La junta de govern local ha donat llum verda a aquest projecte, pressupostat en 2,5 milions d'euros que finançarà l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), en el marc del Pla de Sostenibilitat Ambiental. Tot plegat s'ha donat a conèixer aquest dijous al consell de barri de Centre Oest, on s'ha indicat, això sí, que encara falta el vistiplau per part del ministeri de Foment i, després, encarregar el projecte executiu de l'obra.

Per al regidor de Serveis Urbans, Mobilitat i Transport, José Gallardo, aquest pont dona resposta a una reivindicació reiterada per part del parc empresarial de Can Sant Joan i del propi barri de Volpelleres. Inicialment, l'Ajuntament va proposar adaptar el pont actual, pel qual passen sobretot vehicles, però es va topar amb la negativa de l'executiu espanyol. Arran d'això el govern local ha optat per una alternativa que només donaria servei a vianants i vehicles com bicicletes i patinets.


José Gallardo

És un pont que fa temps reivindiquen des del parc empresarial i des de l'associació de veïns. Es va intentar fer un projecte al qual el ministeri va posar problemes. Ara s'ha optat per aquesta passera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.