Mireia Ingla: 'Hi haurà Festa Major'

L'alcaldessa ho ha confirmat al 'Línia directa', tot i que serà una celebració adaptada a la nova realitat (25-29 juny)


  • Comparteix:

Sant Cugat tindrà Festa Major aquest any, del 25 al 29 de juny. Així ho ha confirmat l'alcaldessa, Mireia Ingla, al programa 'Línia directa', on ha detallat que serà una celebració adaptada a la nova realitat. Ingla ha explicat que el ritme de vacunació els fa 'ser optimistes' i, per tant, l'àrea de Cultura de l'Ajuntament ja està treballant un programa d'activitats que 'respongui les necessitats de tots els públics'. Això sí, les propostes es desenvoluparan amb les mesures de seguretat i amb l'obligació de dur mascareta.

L'any passat, a conseqüència de la pandèmia per Covid-19, Sant Cugat va haver de suspendre la festa grossa. Inicialment, es va intentar substituir per una celebració de retrobament quan les condicions sanitàries ho permetessin, però no va ser possible.




Mireia Ingla

Hi haurà Festa Major. Serà la Festa Major que ens agradaria, que ens mereixem? No, però serà una festa adaptada a la nova realitat, que és molt optimista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.